Altunok, özel çocuklarla kampta buluştu

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye olarak  Kapızlı Fatih Sultan Mehmet Gençlik kampında düzenledikleri engelsiz kampta özel gereksinimli çocuklar, gençler, aileleri ve onkoloji hastaları ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Silifke Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen engelsiz kampa Erzurum, Malatya, Osmaniye, Adana ve Silifke’den  toplam 220 kişi katıldı. Beş gün süren kampa katılan özel çocuklar, gençler, aileleri ve onkoloji hastaları deniz etkinliğinin yanı sıra çeşitli aktivitelere katılarak unutulmaz anlar yaşadılar.

Engelsiz kamp etkinliğine katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımız işbirliğinde Kapızlı Fatih Sultan Mehmet Gençlik kampında düzenlediğimiz engelsiz kampımıza katılan herkes çok mutlu ve huzurlu. Bizde onlarla beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kampımızda 5 ilden ve ilçemizden  gelen özel çocuklarımız ve aileleri ile onkoloji hastalarımız bulunuyor. Bunun içinde hiç denizle buluşamayanlar var. Kampa katılanları hem denizle buluşturuyoruz, hem de Silifke ve çevresini tanıtarak çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Hedefimiz bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz engelsiz kampımızı önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı bir hale getirerek katılımcı sayısını artırmak istiyoruz. Bu yıl ilkini düzenlediğimiz engelsiz kamp projemize  katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kampa katılan özel gereksinimli çocuklar, gençler, aileleri ve onkoloji hastaları ile birlikte pasta kesen Başkan Altunok,  daha sonra müzik eşliğinde “Silifke’nin Yoğurdu” oyununu kampa katılanlarla birlikte oynadı.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir