Silifke Nakliyeciler Kooperatifinin Yeni Başkanı Ömer Nur Oldu Başkan ve Yönetim Kurulu Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaneri Makamında Ziyaret Etti

S.S. Sınırlı Sorumlu Silifke Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, yaptığı kongrede yeni yönetimini seçti. Oldukça çekişmeli geçen ve çarşaf liste ile yapılan seçim sonunda mevcut yönetim 5 kişilik yönetim kuruluna iki kişi ile girince, yeni başkan Ömer Nur oldu.
Ayhan Koçak’ın Divan Başkanlığını yaptığı kongre, oldukça hareketli geçmesine rağmen seviyeli ve olgun bir havada tamamlandı. Başkan ve yönetim kurulu maaşlarının tüm maddelerin oy birliği ile kabul edildiği kongreye TSO Başkanı Nurettin Kaynar ve Sim Kop Başkanı Musa Uslu da katılmıştı. Çarşaf liste ile yapılan seçim sonunda yönetime Selçuk Sar, Ömer Nur, Ali Göztaş, Erol Keleş ve Mustafa Yanıktaş girdi. Yapılan toplandılar sonunda Selçuk Sar, çoğunlukta olmadığı ve yeni arkadaşlarının çalışmaları amacı ile görevinden feragat etti ve yerine Musa Çört geldi.
Yapılan Görev Bölümü sonrasında Ömer Nur Kooperatifin yeni Başkanı olurken, Başkan yardımcılığı görevine ise Mustafa Yanıktaş getirildi.
Nakliyeciler kooperatifinin yeni Başkanı Ömer Nur, genel kurulda kendilerine güvenen ve bu görevi kendilerine layık gören üyeler teşekkür ederek, ‘’Bu bir bayrak yarışı ve şimdi bayrağı bizler devraldık. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak amacındayız. Hedefimiz; kooperatifimizi daha üst noktalara çıkarmak ve üyelerimizin daha rahat koşullarda çalışmasını sağlamak. Bunun elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyeceğiz. Değişimi isteyen üyelerimizin bu talepleri karşısında bizler de elimizden gelenin en iyisini yapacak ve onların güvenine layık olacağız. Genel kurulun ardından sürekli olarak arayanlar, tebrik edenler, yeni görevimiz için ziyarete gelenler, çiçek gönderenler, en önemlisi ise değişim için harekete geçen tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Unutmadan Selçuk Sar Başkanımıza da bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Çok değerli ve sevdiğimiz bir başkanımızdı. Bize her zaman yardımcı olacağı gibi yanımızda da yer alacaktır. Eski yeni demeden kooperatifimizin menfaatleri doğrultusunda en iyisini yapacağız. Birlikte görev yapacağımızı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Bu anlayışla birlik ve beraberlik içerisinde ve uyumlu bir çalışma sergileyeceğimize inanıyorum. Yeni yönetimimizin; kooperatifimize, Silifke’mize ve memleketimize hayırlı olmasını temenni ediyor, bizlere bu görevi layık gören değerli üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.
Başkan Ömer Nur , Başkan Yardımcısı Mustafa Yanıktaş , Yönetim Kurulu Ali Göztaş , Musa Çört ve Erol Keleş cuma günü Silifke Kaymakamımız Abdullah Aslaneri makamında ziyaret etti . Seçimin ardından yapılacaklarla ilgili ve Silifkeyle ilgili Abdullah Aslaner ile fikir alışverişinde bulunan Ömer Nur ; bütün çalışmalarımız ve gayretlerimiz Silifke için olacak dedi .
Daha sonra ise gazetemizi ziyaret eden Ömer Nur ve yönetim kurulu gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Okur ile fikir alışverişinde bulundu . Bizlerde Silifke Gazetesi olarak yeni başkanımıza ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz .

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir