Ödünç Aldığı Demir Kesme Makinası ile Market Soydular

Silifke ilçesi Atayurt Mahallesinde bir işyerinde (market) meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak Jandarma ekiplerince yapılan araştırma sonucunda 3 kişi yakalanarak tutuklandı.

Silifke ilçesinde demirci olarak faaliyet yürüten bir işyerinden bir şahsın emanet olarak bir günlüğüne demir kesme makinası aldığının tespit edilmesi üzerine bu şahsın kimlik ve araç bilgisi tespit edilerek olay mahallinde bulunan güvenlik kamera kayıtları incelendi.

28 adet güvenlik kamera kaydında demirciden ödünç demir kesme makinasını alan bir şahıs ile birlikte iki  kişi ve bu şahsın aracına ait görüntüler tespit edilmiş olup elde edilen deliler üzerine üç şüpheli şahıs yapılan operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan şüpheli şahıslar Jandarmadaki ifadelerinde güvenlik kamera kayıtlarındaki şüphelilerin kendileri olduğunu, emanet aldıkları demir kesme makinası ile marketin giriş kapısını kesmek sureti ile içeri girip otuz paket sigara, on  paket tulum peyniri ve  on dört paket kaşar peynirini çaldıklarını itiraf ettiler.

Yakalanan üç şüpheli şahıs hırsızlık suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmıştır.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir