Altunok, iş yeri açılışına katıldı

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, genç girişimci Mehmet Ali iriş tarafından Atayurt mahallesinde  açılan işletmenin açılışına katıldı.

Açılışta konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke’mizin gelişmesi açısından yeni bir iş yerinin açılışını gerçekleştirmenin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek “Şehrimizde hizmet veren her yeni işletme şehrimizin gelişimine ve değişimine katkı sağlamaktadır. İşletmeyi açan genç  kardeşimiz, bu işletmeden inşallah hayırlı ve bol kazançla elde eder. Bu iş yerinin başta Silifke’mize, çalışacak arkadaşlarımıza ve iş yeri sahibine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

İşyerinin açılış kurdelasını Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner ve davetlilerle birlikte kesen Başkan Altunok, işyeri sahibi ve vatandaşlarla beraber açılışını yaptığı işyerini gezerek iş yerinin halka sunacağı hizmetler ile ilgili bilgiler aldı.

Silifke’de süt ve süt ürünleri işletmeciliği yapan tanınmış iş adamı Sadrettin iriş’in oğlu, Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Özbağ’ın damadı Mehmet Ali İriş tarafından Atayurt mahallesinde düzenlenen  işyeri açılışına  Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Keskinsoy, Belediye Meclis Üyeleri, davetliler ve vatandaşlar katıldılar.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir