Altunok’tan başarılı öğrencilere ödül

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, yükseköğretim kurumları sınavında başarı gösteren öğrencileri ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok konuşmasında, “Bu yıl yapılan yükseköğretim kurumlarına geçiş (YKS) sınavında başarı elde eden gençlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. Yapılan sınavlarda başarı sağlayan Silifkeli gençlerimizin bu başarısını biz de değişik ödül ve katkılarla taçlandırmak istedik. Belediye olarak eğitime destek vermeye ve eğitimle ilgili projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Ailelerimiz ve eğitimcilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yaparak çocuklarımızı ve gençlerimizi ülkemizin en iyi üniversitelerine ve eğitim kurumlarına yollamaya devam edeceğiz. Eğitim ve öğretime verdiğimiz önemin bir işareti olan Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Merkezi ve kütüphane, otizmli çocuklar eğitim merkezi, okullarımızın ders araç ve gereçlerinin temini, okullarımızın bakım-onarımı, oyun alanlarının asfaltlanması, temizlik çalışması, yeşil alan ve spor alanlarının oluşturulması ve bakımı gibi rutin belediye hizmetlerimizi de sürdürüyoruz. Bu yıl eğitime vereceğimiz en büyük katkının ise üniversiteyi kazanan öğrencilerimize vereceğimiz burslar olduğuna inanıyorum. Şu ana belediyemize yaklaşık 1000  üniversite öğrencimiz burs için başvuru yapmıştır. Allah’ın izni ile kısa sürede bu ücretleri de  öğrencilerimizin hesabına aktaracağız. Belediye olarak eğitim camiamız, başarılı gençlerimiz, çocuklarımız ve ailelerimizin de katkıları ile eğitimde Silifke’mizin çıtasını yükseltmeye azimli ve  kararlıyız” diyerek YKS şampiyonu öğrencilere ödüllerini verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin’de konuşmasında, eğitim ve öğretime katkı sunan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ederek,  YKS’de başarı sağlayan gençleri, aileleri birlikte çalıştığı eğitimcileri tebrik ettiğini söyledi.

Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen törene Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Belediye Başkanı Sadık Altunok,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mikail Eren ve Baykal Başdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin,  Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, Emniyet Müdür vekili Nazir Arslan, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldılar.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir