MHP SİLİFKE İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Silifke’de siyasi hareketlilik hız kesmeden devam ediyor . Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanlığı görevini 6 yıldır devam ettiren Levent NOGAY basın mensupları ve Silifkelilerle kahvaltıda bir araya geldi .  Levent Nogay  basın toplantısı ve kahvaltı etkinliğinde görevini devrettiğini kamuoyuna açıkladı . Silifke halkının birçoğunun takdirini kazanan ve birçok kesim tarafından sevilen Levent NOGAY açıklamasını şu şekilde yaptı ;

“ Değerli Gönüldaşlarım , Sevgili hemşerilerim . Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanlığı olarak yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantı neticesinde 2 Eylül 2023 Cumartesi günü olağan ilçe kongresi kararını almış bulunmaktayız . Kongremize kadar mevcut yönetim kurulu üyelerimiz ile devam ederek , ilçe kongremizi bayram havasında gerçekleştirip , yüce rabbimizin izniyle birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz . Kıymetli gönüldaşlarımızdan aday olup olmama süreciyle ilgili sık sık sorular gelmektedir .

Malumunuz bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin takdiriyle 6 yıl boyunca MHP Silifke İlçe Başkanlığı görevimi bayrağı lekelemeden , şahsiyetimden ödün vermeden yürütmekteyim . Şahsımı onore eden bilge liderimiz Devlet Bahçeli’ye sonsuz şükran ve hürmetlerimi sunarım . Yeni dönemde teşkilatta devamlılık esastır düsturu ile aday olarak teşkilatımızın her kademesinde görev yapan ve son 4 yıldır ilçe teşkilatımızda kadın kolları başkanlığı görevini yürüten kıymetli ablam Kıvanç DERYA’ya teslim etmenin gururunu yaşamaktayım . Görevde bulunduğum ilçe başkanlığım süresince destekleri ile güç bulduğum birlikte yürüdüğüm tüm gönüldaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi arz ederken , her daim teşkilatımızın ve bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde olduğumu kamuoyuna saygı ve sevgiyle bildirmek isterim.” Dedi .

Yeni Silifke MHP İlçe Başkanı Kıvanç DERYA ise “ Bugüne kadar etmiş olduğu hizmetlerden ve teşkilatımıza kattığı değerden ötürü Levent NOGAY kardeşimize teşekkür ediyorum , bu yolda beraber aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz.” Dedi .

Kahvaltı etkinliği sonrası basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çekildi . Bizlerde Silifke Gazetesi olarak yeni görevinde Kıvanç DERYA hanımefendiye başarılar diliyoruz , yolu açık olsun .

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir