SALOON RAMAZAN & UMUT MEMNUNİYETİ ARTTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Silifke’de her geçen gün kadın kuaförü alanında yenileşme daha da artarak devam ediyor . Bu bağlamda Silifke’de kaliteli hizmet sunan ve müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan  Saloon Ramazan & Umut yenilenen yüzüyle hizmet vermeye başladı .

Sabah 08.00  – 19.30 arası hizmet veren Saloon Ramazan & Umut tüm özel gün organizasyonlarında , günlük bakımlarda faaliyetlerine randevu sistemiyle devam ediyor . Bu faaliyetler ; Ombre , Sombre , Röfle , Saç Kesimi , Kaş-Bıyık , Kirpik , Lifting , Manikür , Pedikür , Dip ve Tüm Boya , Keratin , Kalıcı Fön,  Ağda işlemleriyle Silifkeli bayanların bir numarası olmaya geliyoruz sloganıyla yola çıktılar .

İşyeri sahibi Ramazan Demir ve Umut Dikkaş gazetemizi ziyaret ederek şu açıklamalarda bulundu ; “ Bizler Silifke’mizde öncelikle kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz . Bütün müşterilerimizi çayımızı kahvemizi içmeye bekliyoruz . Deneyimli ve güler yüzlü personelimizle birlikte sizleri en iyi şekilde karşılayacağız , Silifke’mize hizmet etmeye devam edeceğiz ” dediler .

Bizlerde Silifke Gazetesi olarak kurumumuza başarılar diliyoruz.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir