SİLİFKE’DE ALTILI MASA İKİNCİ TUR İÇİN VATANDAŞLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Silifke’de ve Mersin’de Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri sonucunda Kemal Kılıçdaroğlu ve Chp’nin önde bitirmesinden dolayı yüzler gülüyor .

İkinci tur çalışmalarına vakit kaybetmeden başlayan altılı masa genel başkanları ve üyeleri vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor . Vatandaşlarla ve pazarcı esnafıyla buluşan Cumhuriyet Halk Partisi , İyi Parti , Saadet Partisi , Gelecek Partisi , Deva Partisi ve Demokrat Parti başkanları vatandaşlarla ve esnafla sohbet etti .

İkinci tur için Silifke ve Mersinde Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu için daha çok destek beklediğini Allah’ın izniyle Kemal Kılıçdaroğlunu cumhurbaşkanı yapacaklarını dile getirdiler .

Pazarcı esnafının sorunları dinleyen başkanlar ; halkın ve esnafın pahalılıktan şikayetçi olduklarını , vatandaşın eski gibi kilo kilo değil adetle aldığını aynı zamanda çoğu ürüne pahalılıktan yaklaşamadıklarını dile getirdiler .

Pazarcı esnafının sofrasına konuk olan Chp İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ise ; “ Bu pahalılık bitecek , üretime destek verilecek , çiftçi desteklenecek . Sayın Kemal Kılıçdaroğlu geldiği zaman her şey yoluna girecek . Bize düşen görev ise seçim günü hep beraber sandıkları sahip çıkmak olacaktır “ dedi .

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir