SİLİFKE GAZETESİ 65. YAŞINI KUTLADI

19 Mayıs 1958 yılında kurulan Silifke Gazetemiz 65 . yaşını kutladı .

19 Mayıs günü 65.yaşına giren Silifke Gazetesi ; Belediye Başkanımız Sayın Sadık Altunok , Mhp İlçe Başkanı Levent Nogay , Akp İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt , Silifke Belediye Personelleri , Akp – Mhp teşkilat üyeleriyle birlikte bu özel güne istinaden bir araya gelerek kutlama yaptı .

Gazetemiz sahibi Erol Okur , Genel yayın yönetmeni Mehmet Okur açıklamalarında ; “ gazetemizin 65.yılında yayın hayatını bağımsız , tarafsız olarak sürdürmenin gururunu yaşıyoruz , Allah’ın izniyle bu bayrağı daha nice seneler boyunca yürütürüz , mutluyuz “ dediler .

Belediye Başkanımız Sadık Altunok ise “ ilçemizde faaliyet gösteren ender ve en eski gazetemiz olan Silifke Gazetesini kutluyorum , nice senelere “ diyerek kutlama pastasını kestiler .

Mhp İlçe Başkanı Levent Nogay “ İlçemizde en eski kuruluşa sahip olan Silifke Gazetemizi yayın hayatını bağımsız olarak sürdürdüğü için teşekkür ederim “ dedi .

Bizlerde 65.yılımızda bizleri yalnız bırakmayan her türlü desteği veren Sadık Altunok’a ve teşkilat başkanlarımıza , üyelerimize teşekkürü borç biliriz .

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir