Silifke’den Genç Milletvekili Adayı

28 Dönem Mersin Milletvekili adayı olan Mustafa Yazar Silifke’nin Gülümpaşalı köyünde 27 Kasım 1990 tarihinde doğdu.İlk ve orta öğrenimini Silifke’de lisans eğitimini 2009-2013 yılları arasında Selçuk Üniversitesi iletişim İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünde tamamladı.Vatani görevini Samsun’da yerine getirdikten sonra Silifke’ye geri dönerek aile şirketinde çalışmaya başladı.Mustafa Yazar Emine Zeynep Yazarla 2017 yıllında dünya evine girdi.Bir erkek evlat sahibidir. Mersin Zafer Partisi Milletvekili adayı Mustafa Yazar bizlere şunları ifade etti.

  1. dönem zafer partisi mersin milletvekilliği adaylığımız resmen onaylandı. Bilim,birlik ve barış sloganıyla çıktığımız bu yol vatana millete ve Silifke’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
    Ülkemizin içinde bulunduğu 4 büyük kriz “devlet krizi, milli birlik krizi, ekonomik kriz ve sığınmacılar krizidir”. Ülkemiz, bu dört krizin içinde zor günlerden geçerken, dünya Rusya-Ukrayna Savaşı’nın 3. Savaşı’na evrilip evrilmeyeceğinin gerginliğini, ağır ötesi bir krizi yaşamaktadır. Her şeyin kontrol dışına çıkma, yani nükleer silahların kullanılması sonrasındaki dünyaya ilk kez bu kadar yaklaşmış durumdayız. Türkiye ve dünya bu tehlikelerle karşı karşıya iken ülkemizin geleceğine kayıtsız kalamadım , izlediği politikalar ve öz inançlarını kendime yakın bulduğum Zafer Partisi ile bu yola çıktık. Aldığımız bu kararda yolumuzun uzun ve zorlu olacağını biliyorum. Ama inananların her zaman başaracağını ve bizde inanarak çıktığımız bu yolda kesinlikle muvaffak olacağız.
    Günümüz siyasetinde milletimize dayatılmaya çalışılan iki kutuplu siyasete karşı durup Türk halkına “Türkçü Turancı Atatürkçü” 3. bir yol olduğunu, bu 3. Yolunda Zafer partisi ve Ata ittifakı Cumhurbaşkanı adayı sayın DR. Sinan Oğan olduğunu göstereceğiz,dedi. Bizlerde Silifke Gazetesi olarak Silifke’li kardeşimizin yolu açık olsun diyoruz.
https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir