Türk Polis  Teşkilatının  178 .Yıl  Dönümü  Kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 178 yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Silifke’ de düzenlenen törenle kutlandı.Atatürk  Anıtın’ da  saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın  söylenmesiyle  başlayan kutlama  programı kapsamında İlçe Emniyet Müdürü  İsmail Petek  Atatürk  Anıtına çelenk sundu.Günün anlam ve önemine dair konuşmayı,deniz limanı büro amiri Komiser Nazir Aslan yaptı.aslan şunları ifade etti.

Personeli olmaktan gurur ve şeref duyduğum Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı Türkiye Cumhuriyetinin teminatı olan Türk Polis teşkilatının 178. Kuruluş yıldönümünü sizlerle birlikte kutluyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.

Yakın zamanda millet olarak yaşamış olduğumuz deprem felaketinde kaybetmiş olduğumuz meslektaşlarımı, bugüne dek vatan, millet ve bayrağımız için canını bir an olsun düşünmeden feda etmiş şehit kardeşlerimi, milletin huzuru ve güvenliği için 7/24 gece-gündüz, bayram tatil bilmeden, ailesinden uzak yılmadan , yorulmadan kahramanca mücadele eden tüm Polis kardeşlerimin gününü kutluyorum.

Devletimizin bekası şanlı Türk bayrağının özgürce vatanımızda dalgalanması, milletimizin huzur ve refah içerisinde güvenle yaşaması, şerefli Türk Polisinin en kutsal görevidir. Bu bilinç ve azimle Tüm Polis teşkilatı mensubumuzun 178. Kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm kahraman gazilerimizi minnetle selamlıyor, görevini başarıyla tamamlamış emekli meslektaşlarımı sevgiyle kucaklıyor, birlik ve beraberlik içinde daha nice kuruluş yıldönümlerine ulaşmayı canı gönülden diliyorum dedi. Ardından şiirlerin okunmasıyla polislerin kortej geçişiyle  program sona erdi.Hatıra resimleri çekilerek günün anısı ölümsüzleşti.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir