Millet İttifakı Muhtarlarla Bir  Araya Geldi

Millet İttifakı Silifke temsilcileri, Silifke’de görev yapan muhtarlarla  kahvaltıda bir araya gelerek, Silifke’de tek yürek olduklarını Millet İttifakı olarak çok çalışacaklarını ifade ettiler.Giritli Restoranta yapılan kahvaltıda muhtarlarla  hep birlikte bir araya geldiler.Güzel sohbetler çerisinde geçen kahvaltıda,Millet ittifakı ilçe başkanları konuşma yaptılar.Tek yürek olduklarını ifade ettiler.

 Silifke muhtarlar Derneği Başkanı Murat Temur, Silifkeli milletvekili istediklerini  ifade ederken  Milletvekili çıracağız dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Gök, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara içil şifalar diledi ve Millet İttifakının, milletin kendisi olduğunu ifade ederek, “Millet bir arada ve bu birlikte ülkemizi refaha eriştirecek” diyerek, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu etrafında birleştiklerini kaydetti.Mehmet Ali Gök hep birlikte  başarmak için ellimizden geleni yapacağız,çok çalışacağız.hep birlikte  ülkemizi bu düzenden kurtaracağız dedi.Gök iktidara geldiğimizde çok düzenin değişeceğini aydınlık yarınlar için tek yürek olarak hep birlikte el ele mücadelemize çok çalışarak başaracağız dedi. Gelecek Partisi İlçe Hüseyin Evlice, bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu çok çalışacağız,hep birlikte  ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız dedi.

Demokrat Parti İlçe Başkan Vekili Halil Uçar, birlik ve beraberlik içerisinde 14 Mayıs’ın Millet İttifakının zaferi  ile güçlü bir Türkiye için hep beraber tüm Türkiye kanacağız dedi.

DEVA Partisi İlçe Başkanı Metin Yılmaz, gücün ve güçlünün tek adresinin millet olduğunu, milletinde bu güce ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Gök Başkanımın da dediği gibi, Millet İttifakı milletin ta kendisidir. Bu güç artık harekete geçmiştir ve 14 Mayıs günü ülkemiz büyük bir değişime hazırlanmaktadır dedi.Bizler çok çalışacağız yılmadan,yorulmadan büyük mücadelemizi zaferle sonuçlandıracağız dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı Medine İslim Gürbüz  şunları ifade etti, değişim zamanının geldiğini, birlik ve beraberliğin milletçe ortaya konacağı 14 Mayıs’ta demokrasiye geçiş yapılacağını hep birlikte başaracaklarını,ifade etti. CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar da katılımları nedeni ile muhtarlara teşekkür ederek, demokrasinin temel direği olan muhtarlara önemli görevler düştüğünü dile getirdi.Uçar aydınlık gelecek yarınlar için hep birlikte el ele mücadele edeceğimizi,güzel bir Türkiye için  çocuklarımızın geleceği için,ucube sistemden kurtulmamız gerekiyor dedi.Hep birlikte yılmadan çalışarak iktidara geleceğiz güzel aydınlık Türkiye ‘yi hep birlikte inşa edeceğiz dedi.Bizler tek yürek olarak tem yumruk iktidar olacağız ifadelerini kulandı.Güzel aydınlık yarınlar için hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz ifadelerini kulandı.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir