SİLİFKE,Lİ VATANDAŞLAR  SORUYOR? KALE  SIRTLARINDAKİ SEYİR  TERASI NEDEN  KAPALI?

Silifke’nin kale sırtlarında eski Belediye Başkanı Mustafa Turgut tarafından yaptırılan ve yapılan seyir terası Silifkeli Vatandaşlar ve Silifke,yi ziyaret edenler tarafından soruluyor? Seyir terasının neden? Ve niçin kapalı olduğunu?

 Kamuoyu yetkilerden bir açıklama bekliyor.Silifke”nin daha önce kalesinde bulunan Restorant,ve Cafeterya, hiç bir gerekçe gösterilmemeksizin kapatıldı.

Silifke Belediyesi geçmiş dönemde bir arayışa girerek Silifke seyir terasını görkemli bir hizmet anlayışı ile ve törenle açtı.Silifke seyir terası seyir terası açıldığında Silifke”lilerin en işlek ve en uğrak yerlerinden biri haline geldi. Işletmeciliğini Silifke Belediyesi bünyesinde bulunan şirket tarafından yapıldı. Isteyen halka çay, Soda, Cola, Ayran, Tost, Hamburger,gibi ucuz yiyecek içecek ikramı yapıldı. Istemeyen vatandaşa ne yer ne içersiniz denmedi.

Silifke”li vatandaşların ve ziyaretçilerin yine düğün nişan yapanların Silifke manzaralı hatıra resmi çektirdikleri orman içinde rahat bir nefes alacakları yer haline geldi.

Daha sonra burası restorant haline geldi.Silifke Belediyesi tarafından ihaleye çıkarıldığı ihale sonucu işletme belirli bir süre çalıştı.Daha sonra kirada anlaşmazlık çıktı ,ve kapatıldı.Vatandaş bu durumu görünce soruyor? Niçin ? ve Neden ? açılmadı diye? Silifke Belediyesi yetkilileri”de buranın tekrar ihale yapılarak yeniden dizayn edilip açılacağını belirtiler.Silifke halkı” da seyir terasının bir an önce açılıp halka hizmet vermesini istediler.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir