TÜRK FUTBOLUNA BAKIŞ AÇISI

Bugün  21 Eylül çarsamba  bütün okuyucularıma  hayırlı işler  bol kazançlar  dileyerek  köşemize başlayalım.

Uzun müdeten beri  bütün konularda olduğu gibi futbolunu   yazamadım.

Türk milleti olarak futbol a yatan futbola kalkan bir ülkeyiz.

Hemen hemen, heimizin n tutuğu bir  takımımız vardır.eskiden  Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor trafatarı  yarışırdı.türkide kimi çok daha taraftarı vardı., diye şimdi gündem degişti .Her şehirde oYnanan maçlar o şehrin taraftarı gelip takımını destekliyor.

Adana Demirspor  spor Göztepe Ankara gücü , Bursa , Eskişehir ,Sakarya ,Kocaeli, Gaziantep gibi şehirmizi bunlara örnek gösteriyoruz..

Hükümet Stantlarımızı çokça alt  yapısı ile yeşil sahaları çimleri ışıklandırması seyircinin yağmurdan ve her türlü soğuktan  kurtulması için  modern stadlar  yaptı.

Maçları televizyondan izlemek  ayrı canlı canlı ızlemek ayrı bir zevk  Bütün başta dört büyükler olmak üzere bütün takımlarımız ekonomik  sıkıntılara ragmen  Avrupa,dan  ve dünyanın dört bir ucundan iyi futbolcular transfer ettıler.

Fenerbahç e Avrupa kupası  gurup elemelerinde  elendikten  sonra  yoluna hiç  yenilmeden  devam ediyor.

İnsallah  guruptan  başarı ıle çıkar İlkemize  puan ve puanlar getirir .

Gecen yılın şampıyonu Trabzonsporda Avrupa şampıyonlar  kupasından elendıkten  sonra yoluna UEFA  şampıyonlar grubunda devam ediyor.

Geçtiğimiz  hafta kızıl yıldızı evinde 2.1 maglup ederek 3 puanla tanıttı.

Yıne Istanbulun başak sehırı koraç kupasında hem kendı sahasında hemde deplasmanda maşları kazanarak yoluna dolu dızgın devam edıyor.

Başak sehırde bu gurıplarn bırıncı cıkacagına emınım.Yıne gecen yılın Turkıye kupası  şampiyonu  sivas sporda korac kupası gurup elemelerınde sahasında berabere  kalıp deplasmandanda 3 altın puan laraka yoluna devam edıyor.Avrupada takımlarımız başarıya  başarıya  kosuyor.

Yıne gectıgımız hafta turkıye ıyılerınden bırı bırınden zevkli  ve  çekişmeli  maçlara tanık olduk.Başta 4büyükler r olmak üzere bütün  stdalar doldu taştı..Boş yok seyırcıde stat  dışında  kaldı.

Çok şükür deplasman takımlarının seyircılerıde artık maçlara gelmeye başladı.Hıc bır olay olmadan.Hemen hatalaıda yıne maçlara dem vurdu.Maçın dördüncü  hakemlerı bayanlar oldu

.Buraya kadarı güzel pekı soruyorum  simdiye  kadar buyük macları yonetmesi dusuk çalışmamış  bu bayan hakemlerimiz  orta hakem  sakatlanırsa  macları kım yönetecek?   orası beli degıl .Liderımıze mıllı takım maçları  dolayısıyı ıle ara verıldı. Takımlarımızn bazı oyuncuları mıllı takım kampına gıtı.Bazı futbolcularda kendı mıllı takımlarına cagrıldılar Insallah buralarda yaşamazlar.Kuluplerıne sag salim olarak dönerler.Türkiyede kulüplerimiz Bakıyorum  kulüplerımız genç oyunculara  yer verdiler..Bu oyuncularımıza  daha çok yer verılmesi gerekmektedır.Daha lıdermızın başı Trabzonspor ,Besıktas Fenerbahce .Galatasaray, ve Adana  demirspor şampiyonluk kovalıyorlar.Bakalım  ilk yarıyı kım lider  olarak bıtırecek aynı heyecan ptt bırıncı lıgındede maçlar çok cekısmelı gecıyor.

Bitirir.Lığıiızdede bır çok unlu futbolcular yer alıyor.Herkese  iyi  seyirler dileyerek bugünlük  bu kadar yarın başka bir  konuda buluşmak  dileeği ile  şimdilik hoşcakkalın.

MEHMET OKUR – GENEL YAYIN YÖNETMENİ

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir