Silifke’de öğretmenlerin eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni Gerçekleştirildi.

43 Avrupa ülkesinde 233 bin okul ve 1 milyon 58 bin öğretmenin dahil olduğu eTwinning portalında proje oluşturarak , bunu başarıyla yürüten öğretmenlerin çalışmaları , MEB/YEĞİTEK bünyesinde yer alan Ulusal Destek Servisi tarafından değerlendirilmeye tabi tutulmakta , bu değerlendirme sonucunda belirli kriterleri karşılayan nitelikli çalışmalara sahip olan öğretmen ve okullara “Kalite Etiketi” ile “Okul Kalite Etiketi” takdim edilmektedir.

eTwinning il koordinatörü Bircan Keleş yapmış olduğu konuşmasında “ Ülkemizin ulaştığı noktada hepinizin emeği var. Bugün sizin gününüz , hepinizi gönülden tebrik ediyorum. Okuldaki işinizin dışında , ailenize ayıracak olduğunuz zamandan fedakarlık ederek bu işle uğraşarak ve hiçbir karşılık beklemeden , bu kadar emek verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Silifke bizim sırtımızı dayadığımız bir ilçemizdir. Hepinizi tebrik ederim ve hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum” sözlerine yer verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin ise : “Sevgili Öğretmenlerim. Hiçbir ödül , hiçbir karşılık beklemeden çalıştınız ama Sayın kaymakamımız emek veren bütün öğretmenlerimize , yani sizlere başarı belgesi verecek. Her birinize çok teşekkür ediyorum . Ayrıca  bu programın hazırlanmasında emeği geçen bütün öğretmenlerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

Silifke ilçesinde 2021 yılında 43 okuldan 101 öğretmen, 147 Ulusal, 81 Avrupa Kalite Etiketi kazanarak toplamda 228 Etiket ile Silifke ilçesine gurur yaşatmıştır. Silifke Kaymakamı,  Silifke ilçe Milli Eğitim Müdürü, Silifke Belediye Başkanı, eTwinning il koordinatörü  ve  43 okul, 101 öğretmenin katılımıyla Kalite Etiketi töreni yapılmıştır.  Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner  eTwinning Kalite Etiketi alan başarılı öğretmenlere sürpriz  yaparak  ayrıca Başarı  Belgesi vermiştir. Silifke ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü  bünyesinde eTwinning Kalite Etiketi töreni coşkuyla gerçekleşmiştir.

Silifke’nin başarılı, dinamik  ve proje tabanlı yenilikçi eğitim veren öğretmenleri geleceğimiz öğrencileri yarınlara daha güzel ve çağa uygun yöntemlerle hazırlamaya devam edecektir.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir