Silifke Toki Ortaokulu Futbol Şampiyonu

49.Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen ortaokullar arası futbol turnuvasının şampiyonu 4 maçın hepsini kazanan Silifke Toki Ortaokulu oldu.

Silifke Şehir Stadında tam saha da ve 1 saat oynanan maçlarda Silifke Toki Ortaokulu, Arkum Ortaokulu’nu 9-0, Cengiz Topel Ortaokulu’nu 4-1, Milli İrade Ortaokulunu 13-0 ve final maçında da Atatürk Ortaokulunu 4-1 yenerek kupanın sahibi oldu.

Toki Ortaokulu olarak turnuva boyunca iyi maçlar çıkardıklarını belirten Silifke Toki Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Sadık Işık, “Öğrencilerimizin akademik eğitiminin yanında sporla da uğraşmaları çok sevindirici. Çocuklarımızla 2-3 senedir birlikteyiz, iyi bir takım, iyi bir aile olduk. Hep birlikte antrenmanlar yaptık, çalışmalarımızda takım olma olgusunu aşıladık. Festival turnuvasında da oyunumuzu sahada kazanarak gösterdik. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese, Toki Ortaokulu İdari İşlere, mesai arkadaşlarımız öğretmenlere, çocuklarımızın ailelerine destekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Silifke Toki Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Günay ise, “Öğrencilerimizle okul içinde ve sosyal hayatta hep beraberiz. Turnuvaya da katılım sağlayarak maçlarımızı kazanıp şampiyon olduk. Turnuvaya katılan okulları tebrik ediyor, bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Şampiyon olan Silifke Toki Ortaokulu öğrencileri şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir