SİLİFKE BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Silifke Belediye Meclisinin Sadık Altunok başkanlığında toplanarak Haziran ayı gündemini oluşturan maddeleri  karara bağladığı öğrenildi.

Komisyonlardan gelen raporları görüşmeye açan belediye meclis üyeleri, bu raporlar üzerinde yaptıkları karşılıklı görüşmelerden sonra maddeleri  oy çokluğu ile kabul ettiler.

Belediye Meclis Üyesi Muammer Yüksel’in istifası ile boşalan yeni koltuğa cumhur ittifakı belediye meclis üyesi Fikret  Demirtaş oturdu. Çukurova Belediyeler Birliğinde Silifke Belediyesini temsil edecek olan belediye meclis üyesi  Rahmi İlik’te yapılan gizli oylama ile en çok oyu alarak seçildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçe merkezi ve mahallelerde devam eden belediye çalışmalarından bahsederek yaz aylarının gelmesiyle birlikte yürütülen bu hizmetlerin kısa sürede tamamlanması için mücadele ettiklerini açıkladı. Başkan Altunok verdiği bilgide  belediye birim müdürleri ve müteahhit firma yetkilileri ile görüşmeler yaparak çalışmaların bir an evvel tamamlanması için talimatlarda bulunduğunu da paylaştı. “Silifke’mize ve halkımıza sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen Belediye Başkanı Sadık  Altunok’un belediye meclisine yeni katılan üye Fikret Demirtaş’a da hayırlı uğurlu olsun dileğinde bulunduğu da belirtildi.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir