HIRSIZLIK MAĞDURU ADAM YARDIM BEKLİYOR

Silifke Bahçederesi mahallesi kırıkkabağaç mevkiinde son bir yılda ikinci kez evine hırsız girdiğini söyleyen yaşlı adam, can güvenliğinden endişe ettiğini belirterek  yetkililerden yardım istedi.

İddiaya göre, kış mevsiminde Silifke’de ikamet eden Gürsel Genç’in yazlık olarak kullandığı eve ikinci kez hırsız girdi.  Kendisinin evde olmadığı bir sırada eve giren hırsız ya da hırsızların önce evde kurulu olan kamera kayıt cihazını söktüklerini söyleyen Genç, olayla ilgili olarak şunları söyledi; “LCD televizyonumu , sulama suyu için 2. Katta bulunan su motorunu , yemek pişirdiğim tüp ve mutfak malzemelerini 2. Kattan aşağı indirmişler. Benim esas yüreğimi yakan oradan alınan ruhsatlı av silahımdır. Benim av silahım Türkiye’de nadir bulunan bir silahtır. Kesinlikle herhangi bir yerde görsem , uzaktan da olsam tanırım.

Emniyet güçlerimizden gerekli yardımları istedim sağ olsun var olsunlar yardımcı oluyorlar. Bir an önce sonuca ulaşılmasını  talep ediyorum. Bir de can güvenliğim nedeniyle evin bulunduğu yer biraz ıssız olduğundan korkuyorum. Yeniden bir silah almaya da gücüm yok.” Dedi.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir