İDMAN YURDU, İLK YARIYI LİDER BİTİRMEYİ GARANTİLEDİ

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda şampiyon olan Silifke İdman Yurdu Spor, Süper Amatör Küme Playoff 8. hafta maçında taraftarlarınında müthiş desteği ile Mezitli 33 Spor’u 4-2 yenerken 18 puanla liderliğe yükseldi.

Silifke İdman Yurdu Spor’un gollerini  Veysel Okur, Kayhan Gezer, Oğuzhan Deveci ve Cüneyt Doğan attı.

Silifke İdman Yurdu Spor, gelecek hafta oynayacağı rakibi Kaleköy Spor’un ligden çekilmesinden dolayı maç oynamadan 3-0 hükmen kazanacak. En yakın rakibi ile puan farkı 2 olurken, Silifke İdman Yurdu Spor, diğer rakiplerinin sonuçlarına bakmaksızın ligin ilk devresini lider bitirmeyi garantiledi.

BİZ, İYİ BİR TAKIMIZ

Silifke’li gençlerle birlikte güzel bir mücadele verdiklerini belirten Silifke İdman Yurdu Spor yöneticileri Mustafa Şahin Doğan ve Semih Erden, “Süper Amatör Küme yolunda play-off 8. maçımızda kendi saha ve seyircimiz önünde Mezitli 33 Spor’u 4-2 yendik. Futbolcularımız saha da son dakikaya kadar iyi mücadele ettiler. Galibiyetten dolayı teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz. Gelecek hafta da Kaleköy Spor maçından oynamadan 3 puan alacağız ve ilk devreyi lider bitirmeyi garantiledik. İnşallah 2. devredeki maçlardanda başarılı sonuçlar alıp ligi şampiyon olarak bitirip hep birlikte Mersin Süper Amatör’e çıkacağız. Bizlere bugüne kadar maddi manevi destek veren herkese,

sponsorlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca son deplasman maçlarımızda bize karşılıksız otobüs veren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ediyoruz.” dediler.

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Her zaman ve şartta takımlarını yanında olan taraftarlarına ve Silifkelilere teşekkür eden Silifke İdman Yurdu Spor Teknik Direktörü Tufan Esin, “Saha da iyi mücadele ediyoruz. Bugünde istediğimiz 3 puanı aldık. İlk yarıyı lider bitirmeyi garantiledik. İnşallah sezon sonunda da grubu lider bitirip şampiyon olmak istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimle gurur duyuyorum.” dedi.

EN KAZANÇLI İDMANYURDU OLDU

Silifke İdman Yurdu Spor’un 4-2 yendiği 8. haftada diğer sonuçlar ise şöyle. Binevler Spor 0 Mut İdman Yurdu Belediyespor 0, Erdemli Limon Spor 2 Burhan Spor 2, Demirtaşgücü 2 Tarsus Reşadiye Spor 3, Tarsus Kanal Spor 3 Kaleköy Spor O (Hükmen), bu sonuçlarla ilk 4

Sıradaki takımlardan sadece Silifke İdman Yurdu Spor 3 puan alırken, diğer takımlar puan kaybı yaşadı. Sezon sonu Ligi ilk 4 sırada bitiren takımlar yeni sezonda Mersin Süper Amatör Küme de mücadele etme hakkı kazanacak.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir