İdman Yurdu, Tarsus’ta Galip

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda şampiyon olan Silifke İdman Yurdu Spor, Süper Amatör Küme Play-off 2. maçında Tarsus deplasmanında karşılaştığı Tarsus Reşadiyespor’u 2-1 yenerek ligde 2’de 2 yaptı. Ligin ilk maçında Tarsus Kanal Spor’u 2-0 ile geçen Silifke İdman Yurdu Spor, Tarsus Reşadiye Spor’uda 2-1 ile geçerek yoluna devam etti. Silifke İdman Yurdu Spor’un gollerini 45+1 ve 86. dakika da Oğuzcan Deveci attı. Silifke İdman Yurdu Spor, Cüneyt Doğan’ın kırmızı kart görmesinden dolayı karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.
DEPLASMANDA GALİP GELMEK GÜZEL
Zorlu Tarsus deplasmanından 3 puanla döndükleri için sevinçli olduğunu belirten, Silifke İdman Yurdu Spor Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz, “Süper Amatör Küme yolunda play-off 2. maçımızda da galip geldik. 2 de 2 yaparak yolumuza devam ediyoruz. Teknik heyetimizi ve Futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte başarılı olacağız. Bizleri maddi manevi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.”
dedi.
SİLİFKELİ FUTBOLCULARIMIZLA ÜST LİGE ÇIKACAĞIZ
Sözlerine devam eden Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz,”Kadromuzun tamamı Silifke’li çocuklarımızdan, futbolculardan oluşuyor. Özellikle devre arasında bize teklif edilen bir çok sporcuyu kulübümüze almadık. Süper Amatör Kümeye Silifke’li çocuklar ile çıkmak istiyoruz. Silifke’de tesis sıkıntısı var, bir çok amatör spor kulübü olmasına rağmen antrenman ve maç yapacak tesis, saha az ve yetersiz. Amatör spor kulüpleri kendi haline bırakılmış vaziyette. Biz şehrin kaderini değiştirmek istiyoruz. Bunu da kendi iç dinamiklerimiz ile başarmak istiyoruz ve başaracağız.” dedi.
HER MAÇ FİNAL
Süper Ligde yıllarca oynamış Silifke İdman Yurdu Spor Teknik Direktörü Tufan Esin, “Her maçımıza galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Ligde oynadığımız 2 maçımızı da kazandık. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bu maçı unutup haftaya Mersin deplasmanında oynayacağımız Binevler Spor maçına odaklanacağız. Bu maça da iyi, sıkı çalışarak 3 puan alacağız. Takımıma güveniyorum.” dedi.
İLK 4’E GİREN SÜPER AMATÖRDE
Mersin Süper Amatör Lig mücadele eden gruptaki 10 takımdan ilk dörde giren takımlar gelecek sezon Mersin Süper Amatör Kümede mücadele edecek.
İDMANYURDU, YİNE DEPLASMANDA
Ligde galibiyetlerle yoluna devam eden Silifke İdman Yurdu Spor, hafta sonu Mersin deplasmanında Binevler Spor ile ligin 3. maçında karşılaşacak.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir