Silifke İdmanyurduspor Şampiyon

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda mücadele eden ve yoluna dolu dizgin devam eden lider Silifke İdman Yurduspor 57 puanla grubun da Şampiyon oldu. Silifke Şehir Stadında Çavuşbucağıspor ile karşılaşan Silifke İdman Yurduspor, karşılaşmadan 4-1’lik galibiyetle ayrılarak Şampiyonluğunu ligin bitimine 1 hafta kala resmî olarak ilan etti. Silifke Belediyespor’un gollerini; Arda Kılıç, Osman Sezer İpek (2) ve Alperen (kendi kalesine) attı. Silifke İdman Yurduspor’un 100. Golünü Osman Sezer İpek atarken, haftaya normal sezonun son maçında Aydıncık deplasmanına gidilecek.

Silifke İdman Yurduspor yöneticisi Metin Yılmaz; “Bir ligin bir grubun tek şampiyonu olur 1. Küme E Grubunun şampiyonu da Silifke İdmanyurdu futbol takımımız. Aramızdan ayrılanlar  ve aramıza yeni katılanlarla birlikte normal sezonu şampiyon bitiren oyuncularımızı , teknik ekibimizi ve yönetici arkadaşları kutluyorum. Şampiyon Silifke İdman Yurdu. İnşallah play-off maçlarında da iyi mücadele edip, takımımızı Süper Amatör Lige çıkaracağız.”dedi.

Silifke İdmanyurdu Spor Teknik Direktörü Tufan Esin ise,”Kadromuzun çoğunluğu Silifke’li sporculardan oluşuyorda ligde iyi mücadele ettik ve ligin bitimine bir hafta kala resmî olarak şampiyonluğumuzu ilan ettik. Hedefimiz Süper Amatör Lig ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah taraftarlarımız ve Silifkelilerin de desteği ile bir üst lige çıkacağız. Bugüne kadar bizlere destek veren yönetimimize, sponsorlarımıza, iş insanlarına, esnaflara çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir