Altunok, “Uyumlu Çalışma Başarı Getirir”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, göreve geldikleri günden bu yana Silifke’ye ve Silifkelilere en güzel hizmeti sunan cumhur ittifakının dimdik ayakta olduğunu belirterek, uyumlu çalışmalarla  birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerine devam edeceklerini açıkladı.

Göksu otelde düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Cumhur ittifakımızın değerli üyeleri, değerli misafirlerimiz, göreve geldiğimiz günden bu yana sizlerle birlikte ilçemize ve halkımıza en güzel hizmetleri ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. İlçe Başkanlarımızdan, yöneticilerimize, kadın kollarımızdan gençlerimize kadar hepimiz el birliği yaparak gönül birliği yaparak belediye hizmetlerimizi 88 mahalleye eşit bir  şekilde ulaştırıyoruz. Belediye olarak bu hizmetlerin halkımıza ulaşmasında belediye çalışanlarımızın yanı sıra sizlerin de katkıları büyüktür. Biz sizlerle biriz, beraberiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin bizlere verdiği birlikte çalışma ve halka hizmet etme gayreti ve çabasını bizlerde ilçemizde cumhur ittifakı üyeleri olarak devam ettiriyoruz. Bu kararlılığımızı daha da ileriye taşıma azmi içerisindeyiz. Bu güne kadar olduğu gibi Silifke’mize ve Silifkeli hemşehrilerimize en iyi hizmeti ve  en modern projeleri sunmaya devam edeceğiz. Cumhur ittifakı olarak hem belediye faaliyetlerinin yürütülmesinde  hem de halka hizmet anlamında her zaman hemfikiriz. Bu birliktelikle beraber yaklaşan seçimler öncesinde aynı heyecan ve azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugüne kadar verdiğiniz destekler bizleri daha da güç kılmaktadır” diyerek AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Halka hizmet yolunda Belediye Başkanı Sadık Altunok’a dün olduğu gibi bugünde de her türlü desteği vermeye devam edeceklerini anlatan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt’ta konuşmasında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile birlikte ülkemiz ve milletimiz için verdiği ortak mücadelenin biz de farkındayız. AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı olarak dün olduğu gibi bugünde Silifke Belediyemizin ve Başkanımız Sadık Altunok’un destekçisiyiz. Halkımıza ve hemşehrilerimize birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Ülkemizin yönetiminde olduğu gibi Silifke’de de cumhur ittifakımız uyumlu ve başarılı çalışmalarını büyük bir gayretle devam ettirmektedir. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak halkımıza ve ilçemize güzel hizmetler sunan Belediye Başkanımız Sadık Altunok’a destek vermeye devam edeceğiz” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay da konuşmasında, “Üç yıldır Silifke’mize ve hemşehrilerimize cumhur ittifakı olarak hizmet veren Silifke Belediyemiz her geçen gün hayata geçirdiği projelerle halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Yıllardır söz verilen ama bir türlü uygulamaya koyulmayan hizmetleri ve projeleri cumhur ittifakı meclis üyelerimiz ve çalışkan belediye başkanımız Sadık Altunok halkımıza ulaştırmaktadır. Liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  biz ilçe teşkilatlarına işaret ettiği birlikten güç doğar mesajını bizlerde çok iyi anlıyor ve uyguluyoruz. Cumhur ittifakımızın uyumlu çalışmasını becerikli, kararlı, yenilikçi ve hakkaniyetli bir hizmet anlayışı ile vatandaşla buluşturan değerli belediye başkanımız Sadık Altunok’a desteğimiz artarak devam edecektir. Başarılı hizmetleri ile bizlerin göğsünü kabartan Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibinden Allah razı olsun. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın  en güzel örneğinin sergilendiği toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve ilçe yöneticileri, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz, Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Dölek, Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu,Eğitim Bir-Sen Silifke Şube Başkanı Murat Yıldırım, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Can,MHP İlçe Teşkilatı KAÇEP Başkanı Kıvanç Derya, AK PartiGençlik Kolları Başkanı Yasin İsmail Ünver, cumhur ittifakı belediye meclis üyeleri, partililer ve davetliler katıldı.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir