Silifke İdman Yurdu, Gülnar’ı 7’i bitirdi

Mersin 1. Amatör Küme E grubunda 15. Hafta karşılaşmasında ligin lideri Silifke İdman Yurdu, Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Gülnarspor’u 7-1 yenerek 42 puanla liderliğini sürdürdü. Silifke İdman Yurdu’nu gollerini Kayhan Gezer(2), Arda Kılıç(2), Osman Sezer İpek(2), Ramazan Küçükköse atarken Gülnarspor’un golü genç Arda’dan geldi.

Ligde 2. Sırada bulunan Mut İdman Yurdu Belediyespor, ligin son sırasındaki Silifke Bahçeköyspor’un Mut’a gitmemesi nedeniyle karşılaşmayı 3-0 hükmen kazanarak 39 puana yükseldi.

TAŞUCUSPOR, DÖRTLEDİ

Geçen hafta Mut Belediyespor’u 2-1 ile geçen Taşucuspor, Aydıncık deplasmanın da oynadığı Aydıncıkspor’u 4-2 yendi. Son oynadığı 8 karşılaşmayı da kazanan ve 8’de 8 yapan Taşucuspor, 34 puanla 3. sırada bulunuyor.

Silifke Göksuspor ise Anamur deplasmanında Anamur Gençlikspor’a 3-1 yenilerek puan kaybına devam etti. Genç bir kadro ile mücadele eden Çavuşbucağıspor, Bozyazı deplasmanında Bozyazı Belediyespor’a 2-1 yenildi. Grupta diğer maçta ise Sertavul Esnafspor, Anamur Muzspor’u 4-1 ile geçti.

ZİRVEDEKİ TAKIMLARIN MAÇI VAR

Ligde ilk 2 sırada olan Silifke İdman Yurdu ve Mut İdman Yurdu Belediyespor bu hafta Silifke’de karşı karşıya gelecek. Grupta diğer maçlar ise şu şekilde; Taşucuspor-Bahçeköyspor, Silifke Göksuspor-Gülnarspor, Anamur Muzspor-Anamur Gençlikspor, Çavuşbucağıspor-Sertavul Esnafspor, Aydıncıkspor-Bozyazı Belediyespor

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir