Filenin Yörükleri” ligin ilk devresini namağlup lider bitirdi

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2. lig 4. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü erkek voleybol takımı, ilk yarının son maçında Konya’da karşılaştığı Konya Büyükşehir Belediyespor’u 19-25, 18-25, 23-25 setlerle 3-0 yenerek ligin ilk yarısını 18 puanla namağlup lider olarak bitirdi. Ligin 2. Yarısının ilk maçında Kılıç Silifke İdman Yurdu, 9 Ocak 2021 Pazar günü Kayseri deplasmanında Şahinspor ile karşılaşacak.

TEKNİK HEYETİMİZİ VE SPORCULARIMI KUTLUYORUM

Voleybol liginde ligin ilk devresini grubunda  namağlup lider kapatan takımı kutlayan Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Yönetim kurulu olarak lige başlarken hedeflerimiz vardı. Bu hedefler doğrultusunda yeni transferlerle takımımıza takviyeler yaptık. Çok şükür ilk yarı itibari ile istediğimiz sonuçları aldık ve ilk yarıyı lider bitirdik. Teknik heyetimizi, sporcularımızı kutluyorum. Bizleri Silifke’de maçlarımızda destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese de teşekkür ediyorum. İnşallah 2.yarı maçlarında da güzel sonuçlar alarak, grubu lider bitirip playoff maçlarında da başarılı olup 1. Lige çıkacağız.” dedi.

TAKIMIMIZA DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kılıç Silifke İdman Yurdu Antrenörleri Eyüp Doğan ve Ali Çetin, “Konya deplasmanından galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyuz. Oynadığımız tüm karşılaşmaları kazandık ve ilk yarıyı namağlup lider olarak bitirdik. Sporcularımızı tebrik ediyoruz. Ligin 2. Yarısı, 9 Ocakta başlayacak o zamana kadar iyi hazırlanıp galibiyet serimizi sürdüreceğiz. Bizlere her türlü imkanı sağlayan yönetim kurulumuza, maddi manevi katkı sunanlara ve her maç Silifke’de bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte 1.lige çıkacağız.” dedi.

KILIÇ SİLİFKE İDMAN YURDU DEPLASMANA GİDECEK

Namağlup lider Kılıç Silifke İdman Yurdu, Ligin 2. Yarısının ilk maçında, 9 Ocak 2021 Pazar günü Kayseri deplasmanında Şahinspor ile karşılaşacak.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir