Altunok, “Halkımız ve kentimiz için çalışıyoruz”

Kent merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Silifke’nin gelişmesi ve güzelleşmesi için hayata geçirilen projelerle halka hizmete devam edeceklerini söyledi.

Teknik Hizmetlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç’le birlikte Atik, Gazi ve Sayağzı mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çalışmaların hızlandırılması için talimatlarda da bulunan Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, ““Kentimiz için yaptığımız her yatırımda halkımızın taleplerine cevap verebilmek için büyük bir aşkla çalışıyoruz. Elbette gerek alt yapı gerek üst yapı noktasında şehrimizde büyük hizmetlerimiz ve projelerimize devam ediyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize miras olarak bırakacağımız modern bir Silifke yolunda emin adımlarla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Şu anda Atik mahallesi Göksu ırmağı kenarında yapımı devam eden 24 saat Göksu projemizin birinci etabı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu projemiz tamamlandığında öncelikli olarak emekli vatandaşlarımız için hizmete açacağımız emekli kıraathanesi, modern aydınlatma sistemleri, oyun alanları, kafeteryalar, yürüme yolları, yeşil alanların oluşturulması, ışık tüneli, masa tenisi, oturma bankları ve gençlerimizin isteği üzerine kaykay pisti yer alacaktır. Gazi Mahallesi İlhan Akgün Caddesi üzerinde yapımına devam ettiğimiz ve adını bir süre önce vefat eden hemşehrimiz Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu sevgi parkında ve Sayağzı mahallesi Dr. Devlet Bahçeli Şehitler Hatıra Ormanı parkında çevre düzenlemesi, yeşil alanların oluşturulması, aydınlatma ve sulama sistemlerinin kurulması ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.Silifke’mizin gelişmesi ve güzelleşmesi için hayata geçireceğimiz yeni  projelerle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımız ve kentimiz Silifke için büyük bir aşkla çalışıyoruz” dedi.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir