Silifke’li Şehit Osman Ak mezarı başında anıldı

Suriye’nin İdlib kentinde rejimin düzenlediği hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Osman Ak Yeğenli mahallesinde mezarı başında anıldı.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve İlçe Jandarma Komutanlığında görev yapan komutanlarla birlikte ilçeye bağlı Yeğenli Mahallesine giden Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı burada şehit piyade onbaşı Osman Ak’ın ailesi ile görüştü. Suriye’nin İdlib kentinde rejimin düzenlediği hava saldırısında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Osman Ak Yeğenli mahallesinde mezarı başında dualarla anıldı.

Şehit ailesi ile görüşen ve onların acılarını paylaşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, zaman zaman duygulu anlar yaşadı.Şehit babası ve yakınları ile görüşen ve onların acılarını paylaşan Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ise burada yaptığı konuşmada, “Bir yıl önce bayrağımız ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü yolunda verilen  mücadelede şehit düşen Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mensubu değerli kardeşimiz Uzman Onbaşı Osman Ak’ı şehit edilişinin birinci yıldönümünde mezarı başında rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Aradan bir yıl geçmesine rağmen şehitlerimizin acısını hala bugün gibi yüreğimizde hissediyoruz. Şehit kardeşimiz Osman Ak ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şah mekanları cennet olsun” diyerek şehidin babası Ahmet ve annesi Meral Ak’ın acısını paylaşarak onları teselli etti.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir