Lavanta Standına yoğun ilgi

  1. Uluslararası Müzik ve Folklor festivali kapsamında açılan lavanta standı vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Silifke belediyesinin dernek ve sivil toplum örgütlerine tahsis ettiği stantlardan birine açılan Çaltıbozkır üretim ve Pazarlama Kooperatifi tarafından organize edilen standı vatandaşlar tarafından yoğun yoğun ilgi görüyor.

Kooperatif başkanı Hatice Gülcan Yüksel, İlgiden memnun olduklarını, insanların dikkatlerini çektiklerini ve ürün çeşitlerinin yoğun ilgi ile satın alındığını söyledi. Yüksel Gazetecilere yaptığı açıklamada; Biz 2018 yılında Çaltıbozkır’a ilk lavanta bahçesi yaptığımızda işin buralara geleceğini tahmin etmemiştik. İnsanlar Özellikle Çaltıbozkır’da bulunan Lavanta bahçelerimize geliyor fotoğraf çektirtiyor, orada vakit geçiriyor. Bu yıl Silifke Festivalinde stant açarak ürünlerimizi Silifkelilerin ayağına getirdik, bir çok ürünümüz var, Lavantanı yağı, Demeti, kesesi, sabunu mumu, kolonyası, araç kokusu, oda parfümü, saksıda lavanta fidesi gibi çeşitlerimiz var.
Festival bitimine kadar buradayız, 12 numaradayız, Kaymakamlık lojmanının tam karşısındayız. Tüm Silifkelileri bekleriz.
Ayrıca bize bu fırsatı veren Başta Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok olmak üzere emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederim dedi.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir