“Filenin Yörükleri” Pema Kolejini konuk edecek

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 2.lig 4. grupta şampiyonluk mücadelesi için iyi kadro kuran Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü, Cumartesi günü saat 14:00’da Silifke Kapalı Spor Salonunda Konya Temsilcisi Pema Koleji ile karşılacak.

SİLİFKELİLERİ, KAPALI SPOR SALONUNA BEKLİYORUZ

Ligin 4. hafta maçında Pema Koleji ile önemli bir maça çıkacaklarını belirten Kılıç Silifke İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek,”Ligin ilk iki maçını kazandık. Geçen haftada takımımız Bay olarak maç oynamadan geçti. İnşallah Cumartesi günü taraftarlarımızın, Silifkelilerin desteği ile Pema Kolejini yenerek yolumuza devam edeceğiz. Teknik ekibimize ve sporcularımıza güveniyoruz. Her zaman yanındayız. Cumartesi günü Silifkelileri saat 14:00’da Silifke Kapalı Spor Salonuna bekliyoruz.”dedi.
Kılıç Silifke İdman Yurdu Başkan Yardımcısı Hasan Kaşif İslim, “Cumartesi günü taraftarlarımızın desteği ile Pema Kolejini yeneceğiz. Yönetim Kurulu olarak takımımızın destekçisiyiz. Takımımıza başarılar diliyorum.” dedi.
Pema Koleji maçına iyi hazırlandıklarını belirten
Kılıç Silifke İdman Yurdu Antrenörleri Eyüp Doğan ve Ali Çetin,”3. haftayı bay olduğumuz için maç oynamadan geçtik. Bu arayı da çalışarak geçirdik. Karşılaşmaya iyi hazırlandık. İnşallah iyi bir oyunla Pema Kolejini yıkacağız. Silifkelileri, Cumartesi günü maçımıza bekliyoruz. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ederiz.”dedi.

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir