SİLİFKE’DE GÖKÇEN AKADEMİ BAŞARIYA DOYMUYOR  ÖĞRENCİ VE VELİLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

Silifke’de 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim yılı hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Gökçen Akademi geçtiğimiz yıllarda LGS başarı oranını %90 civarına çıkarıp , kitlesel başarıda 1 numara olmuştu . Bu başarıya rağmen hız kesmeyen Gökçen Akademi 2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılına başladı . Ortalama 5 kişilik sınıfları , yapay zeka destekli eğitim modeli , oyun alanı , doğayla iç içe kantin ve dinlenme bahçesi , modern kütüphane ve derslikleriyle veli ve öğrencilerini ağırlamaya devam ediyor . Yeni dönem kayıtları için yoğunluk yaşanırken velilerin ve öğrencilerin ilk tercihi başarı oranı ve kalitesiyle Gökçen Akademi olmaya devam ediyor .

Yönetim kadrosunda Musa Duran ve  Salim hocayla birlikte yenilenen binasıyla dikkatleri üstüne çekiyor . Uzman ve alanında başarılarıyla ünlenen öğretmenleriyle birlikte modern ve öğrenim tekniklerini üst seviyede tutarak kaliteli eğitim veren Gökçen Akademi yeni eğitim – öğretim yılında ise hedefini %90’ın üzerine çıkarmayı hedefliyor .

Yeni dönem kayıtları için velileri Atatürk Ortaokulu karşısında bulunan yeni hizmet binasına hem kurumu gezmeleri için hemde eğitim öğretim işleyişi hakkında bilgi almak için bekliyor . Ayrıca kurum ve işleyiş hakkında bilgi almak isteyen veli ve öğrencilerin 0534 823 4513 – 0507 289 9473 numaralı hatlardan iletişime geçebileceklerini aktardı .

Bizlerde Silifke Gazetesi olarak 2023 – 2024 eğitim öğretim yılında öğrencilere , velilere ve kurumumuza başarılar diliyoruz .

https://twitter.com/SilifkeGazetesi
Share

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir